Yrittäjän esittely

Minä olen henriikka, yrittäjä

Olen Henriikka Kivelä koulutettu työympäristöjen ammattijärjestäjä ja opiskellut lean-filosofiaa Savonian ammattikorkeakoulussa. Taustakoulutukseltani olen markkinoinnin tradenomi. Toimin vapaa-ajallani Mothers in Business ry:ssä aktiivijäsenenä tapahtumakoordinaattorin tehtävässä.

Elämänilo, välittäminen, hyvinvointi, rehellisyys ja rohkeus – Ne ovat arvoja, joita haluan olla viemässä eteenpäin ja niiden kautta toivon luovani ympärilleni onnellisuutta ja iloa. Missionani on järjestää lisää hyvinvointia työympäristöösi ja työhösi.

 Elämme paljoudessa; tiedon, tavaran, datan ja mahdollisuuksien määrä yhteiskunnassamme tulee jatkossakin lisääntymään. Tärkeää, niin nyt kuin tulevaisuudessa, on kyetä hahmottamaan oleellinen ja epäoleellinen sekä pystyä hylkäämään tarpeeton. Ammattijärjestäjänä vahvuuteni on kyky yksinkertaistaa ja luoda selkeyttä paljouteen sekä systemoida ne toimiviksi kokonaisuuksiksi. Organisoin kanssasi työhösi lisää hyvinvointia, selkeyttä ja hallinnan tunnetta; Olennaista ei ole hidastaminen vaan karsiminen.

Keskustelen mielelläni kanssasi ja älä epäröi ottaa yhteyttä. Katsotaan kuinka voin auttaa sinua!

Previous
Next

Henriikan ura- ja yrittäjyystarina - Carads podcast

Henriikan ura- ja yrittäjyystarina - Carads podcast

Tavoitat minut

044 5522 192

[email protected]

Tavoitat minut